top menu

Brøndby-aktien i børspause: hvad bliver enden på dette fodbolddrama?

Brøndby-aktien er blevet sat i børspause og er ikke handlet siden mandag morgen, hvilket skyldes den usikre situation i selskabet. Klubben er presset på flere fronter. Der skal forhandles med potentielle investorer, ligesom klubben har den verserende feriepengesag med Spillerforeningen hængende over hovedet. Herudover skal klubben finde fornuftige løsninger, hvad angår såvel den kortsigtede som langsigtede drift (en aktieemission skal også gennemføres), så presset på ledelsen og bestyrelsen i klubben er markant i øjeblikket, og de mange rygter og historier i pressen giver ikke ligefrem yderligere arbejdsro.

Børspausen har til formål at beskytte investorerne, da usikkerheden omkring Brøndby Ifs situation stiller spørgsmålstegn ved aktiekursens reelle værdi. Derfor ventes der nu på en udmelding fra klubben omkring en række uafklarede spørgsmål, bl.a. i forhold til den verserende feriepengesag med spillerforeningen. Det er dermed et udtryk for, at linierne er trukket op i forhold til, at ‘den konkurstrussel, som Brøndby IF har hængende over hovedet skal tages MEGET seriøst’.

 

Interessant bliver det at se, hvad Spillerforeningen og Brøndby IF kan blive enige om – det vil ikke være godt for dansk fodbold, hvis Brøndby IF går konkurs, og Spillerforeningen bør heller ikke have den store interesse i en konkurs i klubben. Samtidig hænger hele problematikken omkring løn til administrativt ansatte og den sportslige del af organisationen som en gennemgribende trussel i denne periode (det skal der hele tiden findes penge til), ligesom klubbens andre økonomiske forpligtelser skal varetages – er man leder eller bestyrelsesmedlem i BIF i øjeblikket, MÅ MAN HAVE MEGET TRAVLT…..

For mere information, klik her……

 

 

 

COMMENTS

No comments yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Facebook Comments ...