top menu

Manchester United Soccer Schools – Skandinavien

Denne video giver et indblik i, hvordan ‘Manchester United Soccer Schools’ (MUSS) vil udbrede Manchester Uniteds brand i Skandinavien. Interviewet er med Rasmus Sørensen, som er leder af MUSS i Skandinavien.

MUSS har flg. visionære tanker, som præger arbejdet i Skandinavien:

* De vil styrke Manchester Uniteds image og medvirke til at forstærke indtrykket af klubben som værende den stærkeste fodboldklub i verden.

* Gennem etablering af MUSS i Skandinavien vil MUSS realisere det image, at Manchester United er en klub, som er engageret i forhold til at inspirere, motivere og uddanne spillere til at nå deres potentiale på og udenfor banen.

* Herigennem ønsker MUSS også at realisere Manchester Uniteds sociale værdier og fodboldfilosofi via det arbejde, som MUSS foretager.

* Samtidig ønsker MUSS at skabe større synlighed og eksponering for Manchester United, MUSS samt de relaterede partnere (netværk).

* I kommerciel henseende vil MUSS derigennem øge antallet af kunder/fans/medlemmer af Manchester United, MUSS samt de relaterede partnere (netværk).

* Der skal således skabes events og aktiviteter, hvor Manchester Uniteds brand bringes i spil sammen med MUSS og de relaterede partnere (netværk), f.eks. ‘cups’, klubdage, special events etc.

* Synligheden skal optimeres på alle medieplatforme.

 

, , , , , , , , , , , , , ,

COMMENTS

No comments yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Facebook Comments ...