top menu

Fordelingen af TV-penge i Superligaen

Den danske Superligas forårssæson er netop skudt i gang i denne weekend, og turneringen lægger i år op til en meget spændende afslutning. Det angår ikke bare spillet om nedrykningspladserne, som har været meget spændende de seneste år, men i år er der også stor kamp om DM-titlen. Dette spændingsmoment er ret interessant, og placeringen i ligaen har også betydning for fordelingen af TV-penge, som jeg har mine klare holdninger til, jf. nedenstående.

Jeg skrev i efteråret 2013 en kronik til Tipsbladet om fordelingen af TV-penge i den danske Superliga. Her følger et uddrag fra kronikken:

“Medierne har gennem mange år haft stor påvirkning på professionel fodbold. Mediernes indflydelse er ikke blevet mindre med årene – slet ikke i takt med et mere fragmenteret mediebillede og udviklingen af nye medieplatforme. Passionen for fodbold synes styrket, og det kommer konkret til udtryk i denne weekend, hvor en portion af pengene fra den største tv-aftale i Superligaen nogensinde skal fordeles.

Du ser det konkret i historier i aviser, i tv og på nettet om hvilke klubber, der kan nå hvad, og hvor store beløbene på de forskellige placeringer er, og det er også derfor, at debatten om over- og underpræsterende klubber buldrer derudaf i disse dage.”

Den fulde kronik kan læse på Tipsbladets hjemmeside eller ved at klikke på dette link.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

COMMENTS

No comments yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Facebook Comments ...