top menu

Et interessant blik på fodboldøkonomien

Jeg har haft fornøjelsen at hjælpe Michael Hehr og Peter Trydeman med mit syn på nogle af de trends og tendenser, som præger sports- og fodboldøkonomien. Jeg fik derfor tilsendt et eksemplar af bogen, jf. billede nedenfor. Jeg er glad for at kunne bidrage til sådanne seriøse projekter og henvendelser og har allerede kastet et blik på bogen, som indeholder mange interessante og anvendelige tanker og processer, som kendetegner verdens mest populære sportsgren.

Det Handler Ikke om at Vinde

 

Jeg vil DOG sige, at fodbold samt fodboldøkonomien også ‘handler om at vinde’, men selvfølgelig ikke for enhver pris!

 

 

, , , , , ,

COMMENTS

No comments yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Facebook Comments ...